2016

 

Het jaar waarin Dani is geboren! Het jaar waarin Little Superhero is ontstaan! Het jaar waarin ik een bedrijf run samen met mijn dochter Romy. En wat is de tijd voorbij gevlogen.

We kijken terug op een succesvol jaar met enthousiaste klanten, onwijs leuke fotoshoots, gezellige braderieën, onwijs leuke eigen ontwerpen, een eigen kledinglijn, we hebben cadeautjes uit mogen delen voor stichting kansarme kinderen Nederland en een drukke kerstperiode!

We zijn met Little Superhero op plaatsen in Nederland geweest waar we anders nooit eerder hadden gekomen, zoals de Utopia markt in het tv programma Utopia!

We hebben leuke mensen leren kennen op de braderieën en nieuwe collega’s mogen verwelkomen.

We hebben gevlogd, geblogd en een webshop draaiende gehouden.

Kortom hard gewerkt maar vooral genoten van het enthousiasme van iedereen en hoe Little Superhero is ontvangen.

De tijd is gevlogen en we kijken terug op een druk maar onwijs leuk jaar.

Voor de meeste van onze klanten hebben jullie de eerste kerst gevierd met jullie baby of kleine, wij namelijk ook, en gaan we voor het eerst een nieuw jaar inluiden met onze kleine erbij.

De fles roze cava die ik hier beet heb heb ik gekregen van een dierbare vriendin voor de geboorte van Dani, ik moest hem bewaren voor een speciaal moment. Dat mooie moment is terugkijken op afgelopen jaar en ik proost voor iedereen alvast op een mooi, sprankelend, gezond en liefdevol 2017!

 

Heel veel liefs,

Sandra & Romy

 

Oja! Omdat het een dure maand is geweest voor iedereen hebben wij een leuke kortingscode in de webshop, geldig tm 31 december:

Gebruik de kortingscode : COZYWEATHER en ontvang € 5,- korting op je bestelling!