We hebben met Little Superhero nu op diverse braderieën gestaan.
Rotterdam, Zoetermeer & Scheveningen en 21 augustus staan we in Hellevoetsluis op de Vestingdagen.

Overal waar we komen zijn er andere items in trek.
Rotterdam was de braderie van de voetsieraadjes & espradilles.

Zoetermeer was de braderie van de tutu’s.

Scheveningen was de braderie van de fringe booties.

Wat vinden wij het tof om de mensen zelf te spreken want dat is wel jammer bij het runnen van een webshop, je hebt geen echt klantcontact.

De sfeer op de braderie heeft ook wel wat, mensen zijn vrolijk, gezellig, je krijgt complimenten over de spullen die we verkopen en merken dat onze kraam een echte trekpleister is. Sommige balen dat ze geen baby’s meer hebben, we zien mannen in paniek raken als hun vrouw of vriendin door onze kraam afgeleid word. Dat is voor ons een groot compliment en natuurlijk hilarisch om te zien.

En ook op de braderie ontmoet je soms geweldige ondernemers met hebbedingen waar wij onze hele dagomzet aan uit willen geven, zoals Kim & Kel die we in Scheveningen hebben leren kennen. Ik zeg dikke shoutout naar Kim&Kel uit Rotterdam en like hun fb pagina gelijk even: https://www.facebook.com/Kim-Kel-544252569071190/?pnref=story

Als de zomer voorbij is zul je ons niet zo snel meer vinden op een braderie of markt, maar ook voor de hersft & wintermaanden hebben we iets leuks in petto. Stilzitten zullen we niet doen in ieder geval.
Oh… en konden we alvast maar wat laten zien van de nieuwe collectie……. Nog even geduld!

Xoxo Sandra & Romy