3 weken geleden kwam mijn broer met het idee om kleding & speelgoed in te zamelen voor Stichting Kansarme Kinderen In Nederland. Hij is via facebook een actie gestart ‘de winterdoos’ https://www.facebook.com/groups/152326641895128/

In Nederland leven er ruim 421000 kinderen onder de armoede grens. Zij hebben weinig of helemaal geen goede kleding en schoenen, en kunnen vaak hun verjaardag niet vieren door hun financiële situatie.
Geen kind hoeft zich als buitenstaander of alleen te voelen, zij hebben net als ieder kind recht op een onbezorgde jeugd met uitzicht op een kansrijke toekomst. Stichting Kansarme Kinderen In Nederland staat daar voor! https://www.facebook.com/Stichting-Kansarme-Kinderen-in-Nederland-1517603985146810/?fref=ts

Wij van Little Superhero vonden dat we niet achter konden blijven en stellen daarom 35 kledingsets voor baby’s tot 1 jaar beschikbaar als cadeau voor de komende feestdagen!

Op zondag 13 november worden alle pakketjes bij ons opgehaald door mijn broer die Nederland doorrijd de komende weken. Omdat wij hopen dat naast onze 35 pakketjes ons hele kantoor vol komt te staan met winterdozen wil ik onze volgers vragen of zij kleding of speelgoed beschikbaar kunnen of willen stellen.

Zijn de kleertjes van jullie little ones te klein geworden maar nog geschikt voor een volgende ronde? Ligt er speelgoed ergens waar niet meer naar omgekeken word?
Je kunt er een Little Superhero in Nederland heeeeeeel blij mee maken.

Je kunt je spulletjes op dinsdag 8 en op donderdag 10 november bij ons inleveren op ons kantoor in Spijkenisse, voor iedereen die wat inlevert bij ons ontvang je een kortingsbon van € 5,- op onze nieuwe collectie die 18 november online staat!

Dinsdag en donderdag kun je inleveren op het volgende adres:

Little Superhero
Vaartstraat 1
3201 BS Spijkenisse

Wij zijn open van 9.00 – 18.00 uur.

Liefs Sandra & Romy