Het gewone leven is weer begonnen, vakantieperiode is voorbij, geen zwangerschapsverlofdingen meer voor mij, zomer is ten einde. Voor Little Superhero betekent dat nogal wat! Romy moet weer fullforce naar school, ik moet weer fullforce aanwezig zijn op mijn kantoor TC Works, de summeritems van little superhero gingen in de sale, nieuwe items inkopen,  de nieuwe collectie moet weer online, we moeten weer een fotoshoot inplannen enz enz.

Op 21 augustus hebben we alles in de sale gezet op onze webshop, en deze draait goed. Soms ben je net bezig om dingen op uitverkocht te zetten en worden ze alweer besteld, dus het is echt aanpoten om alles administratief en op tijd bij te houden! Wat wil je, bijna alle items zijn € 7,-!

Romy en ik hadden heel erg uitgekeken naar onze laatste braderie van dit jaar op de Vestingdagen in Hellevoetsluis. Maar deze dag is letterlijk in het water gevallen. Wij vonden het zonde om onze spullen te laten verregenen dus zijn zonder op te bouwen weer naar huis gereden. Daarom draaien wij samen de laatste braderie dit jaar a.s. zaterdag op Steenbergen. Omdat wij zelf weinig vrije tijd overhouden met onze dagelijks werk & school hebben wij een topper gevonden die voor ons op diverse braderieën te vinden zal zijn achter onze Little Superhero kraam. Dat is Marina Breukhoven, een gezellige hardwerkende verkooptijger, gek op baby’s & babykleertjes  en mijn vaste oppas voor Dani, kortom een topper!

Wij zullen haar a.s. zaterdag op de braderie in Steenbergen inwerken en zij word ons vaste gezicht achter de kraam.

Onze headquarters van Little Superhero zit in Spijkenisse en ook daar hebben we een leuke popup ruimte waar je straks tweewekelijks een kijkje kan komen nemen. Mocht je nu al langs willen komen kan dat op afspraak met minimaal 5 anderen. Dan maken we er stiekem een kleine feestje van! Let us know! Enne ben je dit weekend in de buurt van Steenbergen, check ons op de braderie aankomend weekend!

XOXO

Sandra & Romy