He mama’s & oma’s van alle little Superhero’s,

Wat vliegt de tijd toch. Het is lente!

Kun je ook niet wachten op onze nieuwe collectie? Ik ook niet!

We ronden dit eerste kwartaal af van 2018 en ik kan alleen maar zeggen dat ik het enorm druk is geweest voor me. Zo druk dat ik de winnaar van de Valentine give away nog niet eens bekend heb gemaakt…. Dat kan gewoon niet!

En dat heeft me echt aan het denken gezet.
Ik vind het superleuk wat ikĀ  onderneem en doe allemaal, maar Little Superhero verdiend de volledige focus. Dat doe je er niet even bij.

Dus ik heb een keuze gemaakt.

Ik stop ermee!

Ik draag mijn functie voorlopig over aan Romy!

Ik weet zeker dat zij Little Superhero kan upliften als geen ander. Het nieuwe concept hebben wij afgelopen vrijdag doorgenomen en het wordt tof.

Het word anders. Maar het word zo tof!!!

Er komen nieuwe kleuren, er komt een nieuwe shoot, een shoot op een waanzinnig mooie locatie. Met een prachtig nieuw concept erachter.

De modellen aanvraag zal er snel weer zijn, maar dat zal Romy allemaal gaan regelen.

Komende week zullen wij nog druk zijn met de overdracht van alles, maar vanaf deze week, as we speak morgen, is Romy jullie nieuwe aanspreekpunt.

Bedankt voor alles, jullie lieve berichtjes, bestellingen en jullie foto’s van alle little superhero’s en ik wens jullie enorm veel plezier met de nieuwe collectie, shoots, look & feel en nieuwe posts van Romy.

xoxo Sandra

ps: De valentine give away winnaar zal deze week bekend gemaakt worden en omdat het even op zich heeft laten wachten kiezen we 2 winnaars!