Alweer een tijdje geleden dat ik een blog heb geschreven. Maar we zijn er weer!

Achter de schermen zijn wij enorm druk geweest, we hebben een hele toffe fotoshoot gehad, er is een gave behind the scenes movie gemaakt, we zijn weer een inzameling gestart voor Stichting Kinderen Nederland, de webshop is weer opgeleukt en we hebben natuurlijk weer onwijs toffe dingen ingekocht.

De collectie is wat kleiner dan jullie van ons gewend zijn maar we hebben alle items zo ingekocht dat alles te matchen is met elkaar. Een echte mix & match collectie.

En wat ons opvalt is dat de winkels volhangen met super leuke kleertjes voor meisjes maar dat jongenskleding toch altijd in de minderheid is. In onze webshop is het andersom!

Heel veel dingen die wij inkopen zijn unisex maar toch zijn wij meer gericht op jongenskleding.

En hebben jullie onze twee nieuwe hoofdrolspelers gezien? Dat zijn Dani & Mila. Dani kennen jullie allemaal wel want dat is ons zoontje en broertje, en door hem zijn wij dit merk gestart. Mila is er sinds deze winter als nieuwe Little Superhero bijgekomen, en oh wat hebben deze twee samen leuke plaatjes opgeleverd.

Binnenkort zullen ze shinen in ons lookbook en natuurlijk zullen jullie hun vaker zien op onze facebook en instagram feeds.

We zijn alweer druk bezig met de voorjaarscollectie en zijn de nieuwe braderiedagen aan het inplannen. Onze kraam krijgt een compleet nieuwe look zodat we nog meer zullen opvallen dan we al deden. Heerlijk toch je eigen mobiele winkel, wij houden ervan.

Geniet nu maar lekker van alle kerstinkopen en de versieringen. En als je wat leuks tegenkomt op onze webshop let us know, dan maken wij er een leuk pakketje van!

 

Xoxo Sandra & Romy