Nadat we allemaal geweldige aanmeldingen hadden gehad voor onze oproep modellen gezocht op facebook hadden we wel wat moeite om de juiste keuze te maken. Hoe kun je nu kiezen uit zoveel little superheroes? Daarom hebben we in plaats van 2 modellen 4 modellen gekozen.
18 juni was het zover, de fotoshoot voor onze website. En wat hebben we genoten.
Ik & Romy waren al om 8.30 uur aanwezig op ons kantoor samen met de fotograaf om alles op te bouwen. Om 10 uur kwamen de meisjes, Aaliyah en Ivy. Heerlijke en vooral vrolijke grietjes heel fijn om mee te werken. Je ziet ze terug in onze header van de website en op onze social media kanalen.
Om 11.30 uur waren we ongeveer klaar, wij hebben toen de boel opgeruimd, de foto’s bekeken, pauze gehouden en wat productfoto’s gemaakt.
Om 14.00 uur kwamen de jongens Hazar & Benn met hun ouders. De jongens waren weer wat ouder dan de meisjes en gelijk zoveel verschillen in karakters, ongelooflijk.
De jongens konden al lopen, en hoe tof is het als je ze ineens de hoek om ziet komen in je eigen outfit!
Lana onze bordeauxdog, Jazz onze mopshond en Blue onze cane corso (5 maanden oud tijdens de shoot) gedroegen zich ook voorbeeldig en de kids genoten van ze.
De jongens waren rond 15.00 uur klaar en daarna zijn wij nog aan de slag gegaan met de productfoto’s en onze eigen shoot.
Voor ons de eerste keer om zoiets te organiseren maar dit is zeker voor herhaling vatbaar. We zullen daarom voor de herfst / wintercollectie zeker weer een dagje gaan plannen.

Ook dan zullen we de modellenaanvraag van nieuwe little superheroes doen via onze facebookpagina, houd deze dus in de gaten!
Aaliyah, Ivy, Hazar & Benn we hebben van jullie genoten!

Xoxo Sandra & Romy