Over ons

Little Superhero is ontstaan tijdens de gebroken nachten met mijn pasgeboren zoontje Dani. Dani is geboren op 26 maart 2016.

Toen ik zwanger was van Dani en een echo kreeg noemde ik hem al #littlesuperhero, over de naam heb ik dus niet lang hoeven nadenken. Iedere baby is een Little Superhero in mijn ogen, allemaal stuk voor stuk een uniek wonder!

Hippe, trendy en vooral betaalbare babykleding & baby musthaves dat vind ik leuk om te scoren voor Dani, maar ook voor andere little ones. Unisex, maar ook just for boys or girls!

Er zullen kleertjes & accessoires zijn die met Dani zijn leeftijd meegroeien. Die ik fijn vond in gebruik of die leuk waren om te krijgen. Deze lijn kleertjes & accessoires noemen we #bydani.

Op braderieën zijn we ook te vinden, minimaal 1x per maand! Ik zeg we, want ik wilde eerst enkel kleinschalig verkopen via Facebook of Instagram. Snel bleek dat ik de aanvraag en de braderieën niet aankon. Naast dat ik een team toffe meiden heb die me graag helpen waar nodig, heb ik een geweldige dochter met toffe ideeën, Romy.

Romy is student aan het Grafisch Lyceum Rotterdam en zij is verantwoordelijk voor de look & feel van Little Superhero. O.a. het logo is door haar ontworpen.

Neem eens een kijkje op onze website, volg ons op facebook & instagram, en misschien zien we je binnenkort op een braderie.

XOXO

Team Little Superhero

Over ons